If you don't capture the moments, they will be gone forever...

// Lailah Gifty Akita

Over mij.

Hi! Je mag me ‘Jo’ noemen. Ik ben gek op de natuur, daarom geniet ik er ook onwijs van om op locatie foto’s te maken. De mooiste plekjes ontdekken met alleen maar natuurlijk licht. 

get in touch

Mama van Maeve

Onze dochter Maeve, geboren in januari 2022. Degene die ons een gelukkig gezin maakt, en die ons doet laat beseffen dat de tijd te snel gaat en je er daarom alles uit moet halen.
We genieten enorm!

Gek op reizen

Begin 2023 kochten wij een camper waar mee we meer van de wereld willen zien. Ons eigen huis op wielen, brengt ons overal we kunnen. Wil je onze reisverhalen volgen? Kijk via instagram mee: @met.maeve.op.reis

Levensgenieter

Ik geniet echt van de kleinste dingen. Bloemetjes langs de weg, vogels in de lucht, de zon die naar binnen schijnt of het geluid van de zee. 

Get to know me

hover over de afbeeldingen

Hoe ik ben gestart

Fotografie is echt een groot onderdeel van mijn leven. In 2012 begon dit als een hobby. Van mijn spaargeld kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Hiermee ging ik de natuur in om verschillende landschappen en details te fotograferen en daar mee te oefenen.

Kort daarna begon ik ook mijn familie leden en kennissen te fotograferen en langzaam realiseerde ik me dat ik hier meer mee wilde doen. Ik besloot om Fotografie als 4-jarige studie te volgen op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Hier kwam ik er achter dat ik echt een mensen-mens ben, en ik graag mensen fotografeer. Ik behaalde mijn fotografie diploma.

In 2018 startte ik met Joanna Fotografie en schreef mij in bij de kvk. Ik had mijn eigen fotostudio, dit was al een droom die uit kwam!

Na een jaar merkte ik dat ik eigenlijk het liefste fotografeerde in de natuur, daar kon ik mijn creativiteit kwijt. Dus ik stopte met de studio en ging op zoek naar de mooiste plekjes buiten! Mijn bedrijf begon te groeien en ik mocht heel veel mensen blij maken met mooie foto’s.

Ik werkte door de weeks voor een baas en in het weekend aan Joanna Fotografie. Maar begin 2022 kwam daar verandering in. Ik besloot om fulltime voor mijn eigen bedrijf te gaan werken, de beste keuze ever! Want ik doe wat ik het liefste doe, fotograferen!

2012

Kocht ik mijn eerste camera

2018

Ingeschreven bij de kvk

2023

100+ fotoshoots en 30+ bruiloften gefotografeerd!

Onthouden voor later? Volg me op social!