If you don't capture the moments, they will be gone forever...

// Lailah Gifty Akita

Jullie liefde mag gezien worden

Elkaar in de ogen kijken en lieve woorden uitspreken.

Jullie staan midden in de natuur en er is niemand om jullie heen. Je hoort alleen het geluid van wat vogels en verder zijn alleen jullie stemmen te horen. Er gaat een windje door jullie haren en achter jullie zie je de zon naar beneden zakken. Jullie knuffelen en genieten vooral van dit momentje samen.

We plannen jullie date op een mooi plekje midden in de natuur

Tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen, maar ik leg jullie liefde spontaan en natuurlijk vast. Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken een selectie liefdevolle foto’s, in jullie online privé galerij. Jullie kiezen jullie favoriete foto’s en daarna kunnen deze gedownload worden.

plan jouw shoot

"In het begin een beetje spannend, maar Joanna stelt je op je gemak en zorgt voor een fijne sfeer. Onze foto’s zijn heel mooi en liefdevol geworden."

 Anita & Willem

Investering

  • Fotoshoot +/- 45 minuten
  • Inclusief 15 favoriete beelden*
  • Selecteer zelf je favorieten in een online privé galerij
  • Brochure met informatie en tips

*Meer beelden? Klik hier.

Liefdesfotoshoot

€255,-

Extra beelden:
  • 1 foto = €7,50
  • 5 foto’s = €35
  • 10 foto’s = €65
  • 15 foto’s = €95
  • 20 foto’s = €125
  • Alle foto’s = €150

Plan nu jullie fotoshoot

Het is tijd voor jullie date!

schrijf jouw review

lees meer reviews

‘Ik had vooraf aan onze gezinsfotoshoot al voorbeelden gezien en wist: als Joanna ons op de foto zet, dan staan we er sowieso mooi op! Ze maakt zulke warme, liefdevolle foto's!
Het was onze eerste fotoshoot, maar het ging vanzelf. De spontane momenten en blikken die wij zelf zo mooi vinden werden 'gevangen'. Daarnaast was iedereen, inclusief de kinderen, meteen op hun gemak bij Joanna, wat het nog makkelijker maakte.
We zijn heel blij met de prachtige foto's van ons gezin! Joanna is een aanrader!’

sjoukje

‘Met het idee om 1 foto van alle nichtjes te maken een shoot met Joanna geboekt. Uiteindelijk hebben we foto’s met verschillende samenstellingen, achtergronden en poses. Ze nam de tijd, heeft meegedacht met onze kleding & de locatie, wist de verschillende leeftijden mee te krijgen en liet ons op ons gemak voelen met mooie foto’s als resultaat. Heel blij mee!’

familie boere

schrijf jouw review

lees meer reviews

schrijf jouw review

lees meer reviews

‘Joanna is een hele fijne open fotografe die met je meedenkt over locaties en ook open staat voor iets nieuws! Zo heb ik een locatie opgegeven die ik zelf tof vond en ze ging hier na overleg van de plekken in mee. We hadden de familie shoot en meerdere leeftijden waaronder een peuter en door de vrolijkheid en flexibiliteit heeft ze iedereen perfect op de foto gekregen! Niets stijfs alles heel natuurlijk. Bij de volgende shoot vraag ik haar zeker weer!’

jill

reviews

Klanten

plan je shoot

Jullie liefde mag gezien worden