If you don't capture the moments, they will be gone forever...

// Lailah Gifty Akita

Laten we naar buiten gaan!

Een fotoshoot is net een uitje!

Wandelen in een mooie omgeving. Rennen, knuffelen en kusjes geven!
Samen met jullie gaan we op pad, om herinneringen te maken.
Ik geef aanwijzingen, maar ik leg vooral de spontane en lieve foto’s van jullie samen vast. 

Handig om te weten.

We gaan naar een mooie omgeving in de natuur, waar jullie alle ruimte hebben om te bewegen.  Ik maak foto’s van jullie als gezin, maar ook alleen de kinderen of apart.
Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 2 weken een selectie liefdevolle foto’s, in jullie online privé galerij. Jullie kiezen jullie favoriete foto’s en daarna kunnen deze gedownload worden.

vertel me meer!

" We hebben een fotoshoot gedaan met ons gezin. Foto’s zijn totaal niet geposeerd en we staan echt op de foto zoals we zijn. Dat creëer je alleen met een prettige sfeer."

Saskia

Investering

  • Fotoshoot +/- 45 minuten
  • Inclusief 15 favoriete beelden*
  • Selecteer zelf je favorieten in een online privé galerij
  • Brochure met informatie en tips

Gezinsfotoshoot

Extra beelden:
  • 1 foto = €7,50
  • 5 foto’s = €35
  • 10 foto’s = €65
  • 15 foto’s = €95
  • 20 foto’s = €125
  • Alle foto’s = €150

Het is net een uitje!

Plan nu jouw fotoshoot

schrijf jouw review

lees meer reviews

‘Ik had vooraf aan onze gezinsfotoshoot al voorbeelden gezien en wist: als Joanna ons op de foto zet, dan staan we er sowieso mooi op! Ze maakt zulke warme, liefdevolle foto's!
Het was onze eerste fotoshoot, maar het ging vanzelf. De spontane momenten en blikken die wij zelf zo mooi vinden werden 'gevangen'. Daarnaast was iedereen, inclusief de kinderen, meteen op hun gemak bij Joanna, wat het nog makkelijker maakte.
We zijn heel blij met de prachtige foto's van ons gezin! Joanna is een aanrader!’

sjoukje

‘Met het idee om 1 foto van alle nichtjes te maken een shoot met Joanna geboekt. Uiteindelijk hebben we foto’s met verschillende samenstellingen, achtergronden en poses. Ze nam de tijd, heeft meegedacht met onze kleding & de locatie, wist de verschillende leeftijden mee te krijgen en liet ons op ons gemak voelen met mooie foto’s als resultaat. Heel blij mee!’

familie boere

schrijf jouw review

lees meer reviews

schrijf jouw review

lees meer reviews

‘Joanna is een hele fijne open fotografe die met je meedenkt over locaties en ook open staat voor iets nieuws! Zo heb ik een locatie opgegeven die ik zelf tof vond en ze ging hier na overleg van de plekken in mee. We hadden de familie shoot en meerdere leeftijden waaronder een peuter en door de vrolijkheid en flexibiliteit heeft ze iedereen perfect op de foto gekregen! Niets stijfs alles heel natuurlijk. Bij de volgende shoot vraag ik haar zeker weer!’

jill

reviews

Klanten

Plan je shoot!

Laten we naar buiten gaan.