If you don't capture the moments, they will be gone forever...

// Lailah Gifty Akita

It’s time to say ‘I do!’

Jullie gaan trouwen!

De mooiste dag van jullie leven zit vol met bijzondere momenten. 
Het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien. De trots van de vader die zijn dochter weggeeft.  De taart die jullie samen aansnijden. En tot slot de party waarbij iedereen op de dansvloer staat.

Bij deze geweldige dag hoort ook een fotograaf die dit allemaal vast gaat leggen. Samen met jullie wil ik deze momenten koesteren.
Jullie hoeven alleen maar te genieten, terwijl ik dit allemaal vast leg.
Tijdens jullie bruiloft zal ik me gedragen als één van de gasten, maar soms even naar voren glippen om het beste moment te pakken.

 Dit is wat jullie kunnen verwachten

Jullie ontvangen binnen 3-6 weken na jullie bruiloft, een USB met liefdevolle foto's in de hoogste kwaliteit. Speciaal voor jullie bundel ik de mooiste foto's van jullie samen in een fine art album van 15x15cm, daardoor kunnen jullie nog lang van deze dag nagenieten.

"Ze is als een vlinder op zo’n dag. Ze zweeft overal langs om mooie plaatjes te schieten. Maar het is absoluut niet storend. Ze weet waar ze moet zijn voor de mooiste hoeken."

Tom & Stephanie

bekijk brochure

Meer informatie? In de brochure lees je mijn werkwijze en prijzen. Bekijk hem hier!

Investering

Iets over het resultaat, de blijvende waarde, voor wie is dit pakket: Pie tart cupcake wafer gingerbread lollipop powder gummi bears. Chocolate dragée jelly beans gummi bears oat cake jelly. Chupa chups sugar plum cake cake tiramisu sweet roll icing apple pie. Sugar plum jujubes lemon drops chocolate cake candy. Lollipop halvah cake chupa chups dragée oat cake brownie bonbon bonbon. 

€1695,-

Bruidsfotografie

plan kennismaking

  • Kennismaking + puntjes op de i
  • Pre-wedding fotoshoot
  • 6 uur bruidsfotografie (*meer uren mogelijk)
  • Preview binnen 48 uur
  • 200+ foto's in hoge resolutie op een luxe usb
  • Trouwalbum 15x15cm

*Meer uren zijn mogelijk. Voeg één uur toe aan het pakket: €125,-

plan kennismakingsgesprek

Jullie hoeven alleen maar te genieten, terwijl ik de bijzondere momenten vast leg

‘Joanna heeft afgelopen augustus onze bruiloft gefotografeerd en wat zijn we daar blij mee!
Het contact verliep van begin tot eind heel soepel, ze stelde goede vragen waardoor we samen tot een mooi concept kwamen. Het resultaat is precies geworden wat we hoopten.
Joanna is helder en duidelijk in de communicatie, luistert aandachtig en geeft goede suggesties.
Op de dag zelf verliep het ook perfect. Ze wist zonder dat we het doorhadden alle mooie momenten te pakken en was daarnaast ook heel gezellig in de omgang.
We kijken met veel liefde en plezier naar de foto's en zouden Joanna dan ook zéker aanbevelen’

Diederik & Cézanne

schrijf jouw review

lees meer reviews

schrijf jouw review

lees meer reviews

‘Nadat we contact hadden opgenomen voor een offerte kregen we al erg snel een reactie. Waarna we ook al snel een afspraak hadden om dingen af te spreken.
Van te voren hadden wij een engagement shoot gedaan. Echt een aanrader om alvast te oefenen voor de grote dag!
Op de dag zelf mengde Joanna zich lekker tussen de gasten waardoor er hele spontane foto’s zijn ontstaan.
En het resultaat was fantastisch!! Een prachtig groot trouwboek met ledere kaft die we er nog regelmatig bij pakken om terug te kijken naar onze speciale dag!’

Bastiaan & Merel

schrijf jouw review

lees meer reviews

‘Het contact voorafgaand aan de bruiloft hebben we als zeer prettig ervaren. Ze denkt mee in onze wensen en geeft zinvolle adviezen.
Zeer tevreden over hoe Joanna te werk gaat als fotografe, ze is weinig zichtbaar maar maakt perfecte foto's. Tijdens de familie foto's was ze helder en duidelijk in haar aanwijzingen. Ze denkt prettig mee in poses en houding zodat de foto er perfect maar toch zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Heel dankbaar zijn er dat ze ons nog even apart nam tijdens het golden hour voor een paar mooie foto's met de onder gaande zon! Wij hebben dankzij Joanna fantastische blijvende herinneringen aan onze bruiloft!’

robin & frieda

reviews

Klanten

plan jouw kennismaking

‘Zijn we een match?’